Szervizünk elérhetősége

Tel.: 46/500-820 vagy E-mail: info@syrius.hu

Minden jó, ha a gépe jó!

A Syrius-Tech Kft. országos márkaszerviz feladatokat lát el az ALFRA fémipari gépek körében. Az ALFRA márkájú gépek és berendezések vonatkozásában a Syrius-Tech Kft. a hatályos jogszabályoknak megfelelően garantálja a megfelelő garanciális és garancián túli szervizelést, javítást, karbantartást, valamint az alkatrész- és tartozékellátást.


Garanciális szolgáltatások

Az ALFRA fémipari gépek garanciális javítását rövid időn belül elvégezzük. A berendezések esetleges meghibásodása esetén, kérjük, gondosan csomagolja be a javítandó gépet (megfelelő védelmet biztosító kartondobozba), a dobozban helyezze el a gép eredeti jótállási jegyét, és hívja szervizünket. A meghibásodás bejelentését követően futárszolgálatunk az ország egész területéről 24 órán belül, díjmentesen szállítja be a garanciaidőn belüli javításra szoruló fémipari gépeket központi márkaszervizünkbe. A megjavított garanciális gépek kiszállítása szintén a Syrius-Tech Kft. költségére történik.

Garancián kívüli javítások

A garanciális időn túli berendezések, illetve a fenti márkákhoz nem tartozó, bármilyen márkájú, alkatrész-utánpótlással rendelkező hegesztőinverter, elektromos kéziszerszám és kerti gép (pl. fűnyíró) javítását is elvégezzük. Ebben az esetben a gépek szervizünkbe szállítása és a javított gépek visszaszállítása a javítást kérő fél költségére történik. A garancián kívüli javításra beadott gépek esetében 48 órán belül adunk ajánlatot a várható árra és javítási határidőre. A javítás keretében elvégzett munkánkra 3 hónap garanciát adunk.